Wednesday, January 26, 2011

BACKSTABBER!!!!!!!!!!

entry aku ari nie aku nk cter sal BACKSTABBER...
pnh x mmber kowg tkam blkg kowg??
cam sial n celake kn prangai diowg???
(sorry coz entry aku kali nie agk kuang ajo sket)

aku bwu je pat tau ada mmber aku backstab aku...
bnde nie dh lme but aku BWU pat tau....
kuang ajo tol r diowg....
saket gler ati aku nie ble aku pat tau...
ptot r mke owg2 yg backstab aku sume cam serba salah...
upenye mmg diowg ada wat slh pon  ngn aku...
g mmpos r...

ptot r dok perli2...
upenye perli aku...
cam sial je....
dpn aku wat bek, pdhl blkg aku
msg2 backstab aku...
yg sowg tue ag r...
dh lme knal aku...
but still ag x knal aku mcm mne...

saketnye ati aku!!!!!
aku bek ngn diowg, taik plak diowg bg kat aku blik...
sgt kejam!!!
x sngke aku owg yg aku aggp 'BESTFWEN' pon sggp backstab aku!!!

nie r mnusie...
x pnh nk bersyukur....
ada kwn yg bek, sggp backstab plak...
plik btol aku...
aku sdar aku nie sape...
aku nie x padan nk mmber ngn diowg...
aku iklas kwn ngn diowg, diowg lak wat aku cmnie...
xpe2....
1 ari nnt diowg akn kna blik...
aku just tggu je....

but aku sedey r gak...
smpai nangis2 aku ble pat tau sal hal nie....
smpai ati diowg wat aku mcm nie....
kalo iye pon x ske kat aku jgn r backstab aku...
ckp dpn2...
aku ley trime r...
n aku bkn mcm dak2,
x ley trime kritikn....


p/s: TAHNIAH TUK OWG2 YG DH BACK STAB AKU!!! KOWG DH BERJAYE WAT AKU SAKET ATI!!!! TAHNIAH SESGT!!! N KOWG LEY DPT ANUGERAH PELAKON TERHEBAT 2011!!!! TAHNIAH AG SKALI AKU UCPKN KAT KOWANG!!!!

Monday, January 24, 2011

Awk....

awk....
sye dh jnji ngn dri sye xkn igt sal awk ag...
maafkn sye ye...
sye wat cm tue sbb sye saket awk...
ati sye nie saket sgt....
mkin sye igt awk...
mkin sye rndu kat awk...
and mkin sye slhkn dri sye nie....

awk...
slh ke kalo sye kwn ngn awk??
dose ke kalo sye kwn ngn awk??
sye tau mmg x slh kalo b'kwn...
but nape fwenship kte jd hncr mcm nie??
pe pncenye??
awk tau x???
sye x tau pe pncenye awk....
tlglh bgtau sye....
kalo btol awk syg sye sbg kwn awk...
bgtaulh kat sye....
jgn bia sye tros mcm nie....

awk...
sye ikhlas kwn ngn awk...
awk ikhlas x kwn ngn sye???
sye jujur kwn ngn awk....
awk jujur x kwn ngn sye...
sye trime sgle kekrgn awk...
awk trime x kekrgn sye???
sye ase bhgie ble kwn ngn awk...
awk bhgie x kwn ngn sye???
sye sedey ble ilg awk...
awk sedey x ble sye xda???
sye syg awk....
awk syg sye x???

awk...
kalo awk xpat nk trime kekrgn sye...
awk bgtaulh sye....
kalo awk x bhgie kwn ngn sye...
awk bgtaulh sye...
sye akn cbe baiki kekrgn sye tue...
sye akn cbe wat awk bhgie kwn ngn sye...
jgn biakn sye mcm nie...

awk....
luarn sye nmpk epi...
sye snyum ngn sume org...
but dlm ati nie....
sye je yg tau....
ati sye nie slaloo menangis awk....
tiapkali sye nmpk awk tersnyum...
sye nk nangis awk...
sbb sye tgk awk bhgie tnpe sye....
sdgkn sye...
idup sye x lgkp ble awk xda...

awk...
smlm sye nangis ag...
sbb sye terpndg bintg kat dndng...
sye sedey awk...
sye terigt mke awk yg exctd ble tmpl bntg2 tue...
ntah r awk...
mgkn sye nie ego...
but sye dh cbe nk baiki fwenship kte nie...
ble sye cbe tgo awk...
sye ase mcm ada bnde hlg sye...
sye x tau pe die...

awk...
andai kata fwenship nie hncr mcm tue je...
sye menyesal awk...
sbb dh dkat 2 taun kte kwn...
tp jd mcm nie plak...
and sye akn slhkn dri sye ats kehncrn fwenship kte...
sbb sye syg awk...


p/s: sesungguhnye sye syg kat awk sgt2... awklh yg wat idup sye lgkp... awk bwkkn rainbow dlm idup sye... <3 <3 awk sgt2.... 

Mish u Friend!!!!

salam kowang...
entry aku ari nie aku xkn cter sal HER ok...
skunk nie dh pkul 12.06 p.m.....
aku ase rndu sgt ngn someone...
she just a good friend....
argh....
i miss her so much...
when i need her, she always by my side....
when i want to cry, she always lend her shoulder for me....
when i laughing, she always there and laughing with me....
when i do a mistake, she will give me an advice....
even though we always fight, but its normal in FRIENDSHIP....
dlu sblom die kawen, die slaloo ada tuk aku...
but i take her for granted....
ble dh mcm nie, bwu aku hargai die...
but aku syg die....
because she always there when i need her so much....
die slaloo lyan prangai aku yg cm dak2... 
kenkdg pnce ktowg gdoh pon d sbbkn aku....
hehehe....
nk wat cmne kn, aku nie x mtang ag...
heheheh...
but siyesly mmg aku rndu gler kat die....
last ktowg jmpe pon pas abes spm....
tue r last aku jmpe die...
time wed die pon aku x pat nk dtg...
huhu...
sedey aku.....
dlu die slaloo cntct aku...
but ble die ngandung, aku xpat nk cntct die lgsg....
huhuhu....
mne die pegi???
aku rndu die sesgt....
dh r...
ag bnyk aku tlis, ag bnyk aku sedey kang....
aku nk tnjuk kat kowg owg yg bnyk bersbr ngan aku....



nie r owg yg sggp lyan prangai aku, Arlia....
( mish gler kat kamu Lia!!!)

Friday, January 21, 2011

SAHABAT

Sahabat…mengapa kau pergi
Tinggal aku sendiri
Kau tahu ku tak sanggup

Sahabat…ingat lah kau slalu
Jadi yang terbaik
Walau kau tak disini lagi

Sahabat…aku rindu padamu
Datang walau sesaat
Ku ingin kan kau hadir

Chorus:
Aku disini dan menunggu
Diam tanpa dirimu
Kau tahu ku tak bisa
Beranjak terbang dan melayang
tanpa diri mu ku tak bisa dan kembalilah



p/s: i dedicated this song to HER.... the meaning are so deep... only for you dear friend.... 

HER again and again

konichiwa everybody....
just like the title above, entry aku nie akn berkisar bout HER....


kowang sume mst plik kn??
aku asyik cter bout HER je....
ntah r geng...
aku pon dh x tau nk tlis pe melainkn bout HER....


everyday i will remember HER...
every moment and every minute all about HER in my mind....
but aku x tau r if die pon ada pk sal aku....
ntah r beb....


aku cbe tuk btolkn keadaan yg jd...
but xda pape effect pon...
mkin trok jd nye adlh....
*sigh*


skunk nie pon aku ngah terpk sal HER....
dlu kalo time2 mcm nie, HER dh tdo....
and time2 cmnie r aku pat tgk HER ngigau....
funny seyh ble tgk HER....
ble sok je aku akn ckp kat HER yg HER ngigau mlm smlm....
but skunk nie aku x pat tgk dh die ngigau...
*sobsob*


ptg td aku brg kat ktil cnior aku....
which is pnh jd ktil HER dlu....
tetbe aku terigt gmbr HER ngn Boyfie HER yg d tmpl kat dndng.....
cweet gler r diowang.....
* ^_^ *

ari nie cti....
if time2 cti cmnie ktowg akn wat aktvt feveret ktowg....
mne ag, g karoks r....
* -_^ *
feveret place ktowg kat sogo....
karoks jamban....
hahah....
wlpn x sbrpe, but ktowg sonok....
x pon ktowg akn g ts....
pe ag, jenjln mengabeskn wet r....
bli bju, bli bju and bli bju....
*hm*


but now its all memory between me and HER....
tue je yg aku ada....
and bnde tue r yg slalu bermain lam pale otk aku stiap mse...
when HER leave, i don't have any mood to go anywhere....
even go for a karoks....


ok r geng....
pape hal nnt aku update ag blog aku nie....
sayonara kowg sume....


p/s: still hope we'll be like the old day... just wanna say "appreciate your friend as long as they at your side.  if you not appreciate them, you will regret it".

Friday, January 14, 2011

ceritera klas Arab

Olla amigos....
pe kaba ampa suma??
hope chat la no...
hehe...
aku nk cter pe y jd waktue klas arab td....
cternye mcm nie...


4:00ptg
hm... aku dh msok klas arab...
but ustaz x msok ag...
aku kuar g anta assgnmnt Eco...
aduh!!! pnatnye....
nek trun tgge...


4:05ptg
pas anta assgnmnt tros g klas arab...
alamk!!!
ustaz dh msok...
argh... wat mke slmbe je r...
eh!!!
nape ada 3 owg je lam klas nie??
hm...
sgt curious...
(mmber kat sblh ngah dok anta msj kat dak2
yg len suh dtg)


4:25ptg
ngah mennt ngn penoh sbar...
haish!!! ble r diowg sume nie nk smpai...
dh pkul bape dh nie...
ustaz plak tetdo smbil tggu diowg...
(ktowg 3 owg t'glak tgk ustaz)


4:30ptg
eh... nseb bek ada ag 2 owg dtg...
igtkn td nk cpte rekod...
3 owg je dtg klas arab...
hahah....
5 minutes after dat, ada ag sowg y dtg....
hm...
bgos2....
rjin pon dtg klas...


4:40ptg
ustaz nk gak ngajo ktowg y bape kerat nie...
xpe r...
ilmu, jgn d tolak...
almk!!!
blaja sal fi'il r plak...
cam dh blaja sem pas je??
x kesah r...
dh spruh jln ustaz ngajo,
dtg ag 2 owg....
lmbt pon lmbt r, jnji dtg...
hahah...

blaja pnye blaja,
akhrnye abes gak....
sgt penin blaja fi'il nie...

ok...
tue je aku nk share ngn kowg....
adioss amigos.... 
c(=

Tuesday, January 11, 2011

feveret band!!!!!!

allo kowg.... heheh... skunk nie aku ngah dgr lgu paramore....
hehehe.... mnat gler r ngan diowg nie.....
Hayley Williams sgt comel....
ske stail die.....
simple..... but at the same time still nmpk cntik....
kui2.... 
k r aku nk share pic diowg ngn kowg....



LIKE THEM SOOOO MUCH!!!!! PARAMORE!!!!!!






bg aku lagu2 diowg nie sgt kena ngn jiwa aku....
ada yg mgkn kna ngn idup aku....
lagu yg wat aku mnat gler kat diowg nie adalh single first diowg....
THATS WHAT YOU GET....
sgt2 sdap lagu tue.....
hm.... pape pon kowg cbe r dgr lagu terbru diowg....
tjuk lagu yg bwu is IGNORANCE....
best x hingat dowh lagu tue....
bley headbanging..... hahahah....
k2.... nnt pape hal aku roger2 kowg ag....
tata titi tutu....
adiosssss......

Friday, January 7, 2011

HER lg....

salam sume.... aku nk kongsi sket ngn kowg sumting dat happen ystrdy midnite.... hm.... nie ttg HER.... smlm kat 'mukebuku' or 'facebook', HER tgor aku.... i really don't expect HER to do dat.... coz i think HER dh x nk kwn ngn aku.... but sngkaan aku slh rpenye.... aku x sgke HER pon ase pe yg aku ase.... but aku x bgtau pon kat HER yg aku pon t'sksa sgt ngn keadaan ktowg.... siyesly aku nk nangis ble HER tanye if die still ag kwn aku.... yup... deep in my heart she will always be my fwen and be the person dat i really love.... omg!!! i wish if i could tell HER how much important she is in my life.... she like my eye.... when she go, i became blind.... ouch.... it so hurt, you know.... if lam klas, aku nmpk r gak yg HER mcm aku, kekok.... but aku xley nk wtpe.... sumtimes i feel so guilty towards HER.... bkn aku sje x nk tgor HER lam klas, but ble aku tgk HER epi, xkn aku nk kaco? aku lbh ske tgk je HER even dr jaoh.... itu pon dh wat aku epi wlpn aku x tnjuk.... ystrdy gak klas ktowg ada bncg sal ahli2 event.... lam ati aku, kalo bley aku nk kerjesame ngn die.... mybe bley plihkn balek fwenship ktowg nie.... sape tau kn?? but, dak blik die dh cop dlu.... so aku xley nk watpe r.... cme aku juz bley doa and berharap je yg ktowg bley jd cam dlu balek.... kowg pon tlg r doakn fwenship ktowg nie plih balek cam dlu2..... ok r.... aku ase smpai sni je dlu aku cter kat kowg.... nnt pape hal aku update ag blog aku nie.... tata, titi, tutu.....

Wednesday, January 5, 2011

HER yg aku rndu

ok... skunk nie aku ngah mengalami tekann pasaan yg teramat sgt.... aku x tau nape....  hahhaha.... ok.... tros terang aku ckp, i'm lost sumting dat i love so much, HER.... smgt aku trut sme ilg saat aku kehilgn HER lam idop aku..... omg!!! aku syg sgt kat HER nie.... HER nie bgaikn smgt aku tuk tros blaja and idop.... but sape tau hbgn aku ngan HER nie x kekal lme wlpn dh dkat 2 taun ktowg kwn..... HER nie ilg saat aku prlukn die sgt2.... x apalh.... wlpn HER dh x syg kat aku, but aku syg HER really damn much..... msti kowg nk tau kn sape HER yg aku sbot nie? ok... aku gtau kat kowg but nie rhsie kte tau.... =D

HER adlh 'die', si F(perempuan tau!).... aku knal die kat ostel.... she is really nice person.... i adore her softness and beauty.... seyesly die mmg cntik(pd pndgn mate aku r).... smpai kenkdg aku jd cmbru ngan die..... but aku tpis pasaan cmbru tue coz aku syg die.... aku x nk pape pon rsakkn frenship kitowg.... die gak adlh sowg yg sgt d senangi owg len.... bley d katekn owg berebut nk kwn ngan die.... sampai aku nie owg x nmpk.... hahha.... but aku x kesah.... sbb aku syg die.... die bertuah sbb rmai owg ske die and syg kat die.... bkn mcm aku nie.... :(.... but aku x kesah.... sumenye sbb aku syg die.... but tkdr dh tntukn smpai mne je frenship kitowg nie.... saat aku prlukn seseowg tuk sdrkn aku tntg perubhn aku nie, die pegi.... die pegi tgglkn aku.... pegi tnpe gtau pape pon.... memle ssh tuk aku trime but aku cbe trime sikit demi sikit kenyataan yg die dh tgglkn aku....hm.... mmg die pegi x jaoh but aku ase seolh2 ktowg nie berpsh berbatu-batu jauhnye.... aku rndu sgt kat die.... rndu ngan sume tgkh laku die, ketawa die, senyumn die, suara die.... sume r tntg die aku rndu.... ble die tgglkn aku tnpe tau pe pncenye, aku mle slhkn dri aku sndri.... mgkn aku penyebb die pegi tgglkn aku.... aku mle jtoh saket and aku xda selera mkn.... hm.... mmg hbat penangannye kat aku ble die pegi....hahah.... bg aku die merupakn pggnti shbt baik aku.... semester nie aku ngan die lam 1 klas.... ble aku tgk die gmbre, aku pon gmbre tuk die.... aku syg die but aku ego.... aku x tau mcm mne nk tnjuk yg aku syg die.... hm.... mgkn aku ada wat die terase ati ngan skap aku sjak 2 bln lpas.... ntah r.... but skunk nie pon die mcm jauhkn dri dr aku.... die lgsg x tgor aku.... but xpe r... aku x kesah.... jnji die bhgie.... owh... lpe plak.... skunk nie die rpat ngan dak len.... aku just bley doakn agr die bhgie ngan jln yg die plih.... 

Tuesday, January 4, 2011

KeRaNa KaU

waktu pon trus sje berputar
tnpe sedikit pon menghiraukn aku
aku d cni menngis menyalhkn driku
sdg kau bhgie dgn mereka
ape slh aku?
ape slh aku?
kalo betul kau sygkn aku
ckp ape slh aku
jgn bia aku tros je berteka teki
jgn bia aku tros menylhkn dri


aku cbe lpekn kngn ngan kau
tp aku x mmpu tau x?
kau pnh jnji ngan aku kan?
yg kte nie kawan smpai ble2?
tp nape kau x bgtau aku?
sbb pe kau tgglkn aku...
xkn ssh sgt kau nk bgtau aku?
aku xkn mrh kau
aku xkn bnci kau
mlah aku akn bg kau pergi


dh lah...
aku mlas dh nak igt kau
kalo aku igt kau
nnt aku nangis
and aku akn tros slhkn dri aku lg
just aku arap
kte akn jd mcm dlu blik
and aku mnx maaf kalo aku ada wat slh kat kau

Monday, January 3, 2011

Hanya Die Selamanya

smlm sblm aku blik kat ostel aku mimpi seseowg yg sgt aku syg.... dh lme sgt aku x jmpe ngn die.... cmne r die skunk nie kn?? hm.... ntah nape tetbe je aku igt n rndu gler kat die.... die r first love aku smpai ble2.... wlpn ktowg x penah kapel, but aku syg sgt kat die.... msok nie dh kali ke-2 aku mimpi sal die.... aduyai.... wlpn dh bape taun aku xjmpe die, aku still igt n syg die smpai ari nie.... ntah r... dh bnyk kali aku cbe lpekn die.... but sia2 je.... huhu.... mcm2 cre aku try tuk lpekn die.... aku cbe kapel ngan owg len , but aku still x ley nk lpekn die.... cmne ek aku nk lpekn die??? huhuhuhuh.... kdg2 aku ase aku nie dh gler ngn die.... hahha.... aku kat cnie cam nk mental dh igt n syg kat die, ntah2 die dh x igt aku.... btol r ckp owg yg kte mmg akn ssh nk lpe first love kte wlau mcm mne cre skali pon kte wat..... sjak knal ngn die, idup aku dh x btol.... sblom knal die. aku x tau pn pe rndu tue.... but ble aku knal je ngn die, bawu aku tau rndu tue sgt2 menyeksakn.... kalo r aku bgtau die yg aku syg sgt kat die, msti aku x jd gler mcm nie..... haha.... but tue sume dh lps.... aku menyesal mcm mne skali pon, mse dh x ley nk undur blik.... cme aku arap pasaan die kat aku still ag cm 7 taun lpas coz pasaan aku still sme cam dlu.... setiap taun mkin bertmbh pasaan syg aku tue kat die.... setiap ari aku rndukn die.... aku akn slalu doa ada jodoh antra aku ngn die.... amin.... :)