Wednesday, January 26, 2011

BACKSTABBER!!!!!!!!!!

entry aku ari nie aku nk cter sal BACKSTABBER...
pnh x mmber kowg tkam blkg kowg??
cam sial n celake kn prangai diowg???
(sorry coz entry aku kali nie agk kuang ajo sket)

aku bwu je pat tau ada mmber aku backstab aku...
bnde nie dh lme but aku BWU pat tau....
kuang ajo tol r diowg....
saket gler ati aku nie ble aku pat tau...
ptot r mke owg2 yg backstab aku sume cam serba salah...
upenye mmg diowg ada wat slh pon  ngn aku...
g mmpos r...

ptot r dok perli2...
upenye perli aku...
cam sial je....
dpn aku wat bek, pdhl blkg aku
msg2 backstab aku...
yg sowg tue ag r...
dh lme knal aku...
but still ag x knal aku mcm mne...

saketnye ati aku!!!!!
aku bek ngn diowg, taik plak diowg bg kat aku blik...
sgt kejam!!!
x sngke aku owg yg aku aggp 'BESTFWEN' pon sggp backstab aku!!!

nie r mnusie...
x pnh nk bersyukur....
ada kwn yg bek, sggp backstab plak...
plik btol aku...
aku sdar aku nie sape...
aku nie x padan nk mmber ngn diowg...
aku iklas kwn ngn diowg, diowg lak wat aku cmnie...
xpe2....
1 ari nnt diowg akn kna blik...
aku just tggu je....

but aku sedey r gak...
smpai nangis2 aku ble pat tau sal hal nie....
smpai ati diowg wat aku mcm nie....
kalo iye pon x ske kat aku jgn r backstab aku...
ckp dpn2...
aku ley trime r...
n aku bkn mcm dak2,
x ley trime kritikn....


p/s: TAHNIAH TUK OWG2 YG DH BACK STAB AKU!!! KOWG DH BERJAYE WAT AKU SAKET ATI!!!! TAHNIAH SESGT!!! N KOWG LEY DPT ANUGERAH PELAKON TERHEBAT 2011!!!! TAHNIAH AG SKALI AKU UCPKN KAT KOWANG!!!!

No comments:

Post a Comment

Annyeong!!
Dah bace entry kat atas kan? Apa kata bagi komen? Thank You!!