Monday, January 3, 2011

Hanya Die Selamanya

smlm sblm aku blik kat ostel aku mimpi seseowg yg sgt aku syg.... dh lme sgt aku x jmpe ngn die.... cmne r die skunk nie kn?? hm.... ntah nape tetbe je aku igt n rndu gler kat die.... die r first love aku smpai ble2.... wlpn ktowg x penah kapel, but aku syg sgt kat die.... msok nie dh kali ke-2 aku mimpi sal die.... aduyai.... wlpn dh bape taun aku xjmpe die, aku still igt n syg die smpai ari nie.... ntah r... dh bnyk kali aku cbe lpekn die.... but sia2 je.... huhu.... mcm2 cre aku try tuk lpekn die.... aku cbe kapel ngan owg len , but aku still x ley nk lpekn die.... cmne ek aku nk lpekn die??? huhuhuhuh.... kdg2 aku ase aku nie dh gler ngn die.... hahha.... aku kat cnie cam nk mental dh igt n syg kat die, ntah2 die dh x igt aku.... btol r ckp owg yg kte mmg akn ssh nk lpe first love kte wlau mcm mne cre skali pon kte wat..... sjak knal ngn die, idup aku dh x btol.... sblom knal die. aku x tau pn pe rndu tue.... but ble aku knal je ngn die, bawu aku tau rndu tue sgt2 menyeksakn.... kalo r aku bgtau die yg aku syg sgt kat die, msti aku x jd gler mcm nie..... haha.... but tue sume dh lps.... aku menyesal mcm mne skali pon, mse dh x ley nk undur blik.... cme aku arap pasaan die kat aku still ag cm 7 taun lpas coz pasaan aku still sme cam dlu.... setiap taun mkin bertmbh pasaan syg aku tue kat die.... setiap ari aku rndukn die.... aku akn slalu doa ada jodoh antra aku ngn die.... amin.... :)

No comments:

Post a Comment

Annyeong!!
Dah bace entry kat atas kan? Apa kata bagi komen? Thank You!!