Friday, January 7, 2011

HER lg....

salam sume.... aku nk kongsi sket ngn kowg sumting dat happen ystrdy midnite.... hm.... nie ttg HER.... smlm kat 'mukebuku' or 'facebook', HER tgor aku.... i really don't expect HER to do dat.... coz i think HER dh x nk kwn ngn aku.... but sngkaan aku slh rpenye.... aku x sgke HER pon ase pe yg aku ase.... but aku x bgtau pon kat HER yg aku pon t'sksa sgt ngn keadaan ktowg.... siyesly aku nk nangis ble HER tanye if die still ag kwn aku.... yup... deep in my heart she will always be my fwen and be the person dat i really love.... omg!!! i wish if i could tell HER how much important she is in my life.... she like my eye.... when she go, i became blind.... ouch.... it so hurt, you know.... if lam klas, aku nmpk r gak yg HER mcm aku, kekok.... but aku xley nk wtpe.... sumtimes i feel so guilty towards HER.... bkn aku sje x nk tgor HER lam klas, but ble aku tgk HER epi, xkn aku nk kaco? aku lbh ske tgk je HER even dr jaoh.... itu pon dh wat aku epi wlpn aku x tnjuk.... ystrdy gak klas ktowg ada bncg sal ahli2 event.... lam ati aku, kalo bley aku nk kerjesame ngn die.... mybe bley plihkn balek fwenship ktowg nie.... sape tau kn?? but, dak blik die dh cop dlu.... so aku xley nk watpe r.... cme aku juz bley doa and berharap je yg ktowg bley jd cam dlu balek.... kowg pon tlg r doakn fwenship ktowg nie plih balek cam dlu2..... ok r.... aku ase smpai sni je dlu aku cter kat kowg.... nnt pape hal aku update ag blog aku nie.... tata, titi, tutu.....

No comments:

Post a Comment

Annyeong!!
Dah bace entry kat atas kan? Apa kata bagi komen? Thank You!!