Wednesday, January 5, 2011

HER yg aku rndu

ok... skunk nie aku ngah mengalami tekann pasaan yg teramat sgt.... aku x tau nape....  hahhaha.... ok.... tros terang aku ckp, i'm lost sumting dat i love so much, HER.... smgt aku trut sme ilg saat aku kehilgn HER lam idop aku..... omg!!! aku syg sgt kat HER nie.... HER nie bgaikn smgt aku tuk tros blaja and idop.... but sape tau hbgn aku ngan HER nie x kekal lme wlpn dh dkat 2 taun ktowg kwn..... HER nie ilg saat aku prlukn die sgt2.... x apalh.... wlpn HER dh x syg kat aku, but aku syg HER really damn much..... msti kowg nk tau kn sape HER yg aku sbot nie? ok... aku gtau kat kowg but nie rhsie kte tau.... =D

HER adlh 'die', si F(perempuan tau!).... aku knal die kat ostel.... she is really nice person.... i adore her softness and beauty.... seyesly die mmg cntik(pd pndgn mate aku r).... smpai kenkdg aku jd cmbru ngan die..... but aku tpis pasaan cmbru tue coz aku syg die.... aku x nk pape pon rsakkn frenship kitowg.... die gak adlh sowg yg sgt d senangi owg len.... bley d katekn owg berebut nk kwn ngan die.... sampai aku nie owg x nmpk.... hahha.... but aku x kesah.... sbb aku syg die.... die bertuah sbb rmai owg ske die and syg kat die.... bkn mcm aku nie.... :(.... but aku x kesah.... sumenye sbb aku syg die.... but tkdr dh tntukn smpai mne je frenship kitowg nie.... saat aku prlukn seseowg tuk sdrkn aku tntg perubhn aku nie, die pegi.... die pegi tgglkn aku.... pegi tnpe gtau pape pon.... memle ssh tuk aku trime but aku cbe trime sikit demi sikit kenyataan yg die dh tgglkn aku....hm.... mmg die pegi x jaoh but aku ase seolh2 ktowg nie berpsh berbatu-batu jauhnye.... aku rndu sgt kat die.... rndu ngan sume tgkh laku die, ketawa die, senyumn die, suara die.... sume r tntg die aku rndu.... ble die tgglkn aku tnpe tau pe pncenye, aku mle slhkn dri aku sndri.... mgkn aku penyebb die pegi tgglkn aku.... aku mle jtoh saket and aku xda selera mkn.... hm.... mmg hbat penangannye kat aku ble die pegi....hahah.... bg aku die merupakn pggnti shbt baik aku.... semester nie aku ngan die lam 1 klas.... ble aku tgk die gmbre, aku pon gmbre tuk die.... aku syg die but aku ego.... aku x tau mcm mne nk tnjuk yg aku syg die.... hm.... mgkn aku ada wat die terase ati ngan skap aku sjak 2 bln lpas.... ntah r.... but skunk nie pon die mcm jauhkn dri dr aku.... die lgsg x tgor aku.... but xpe r... aku x kesah.... jnji die bhgie.... owh... lpe plak.... skunk nie die rpat ngan dak len.... aku just bley doakn agr die bhgie ngan jln yg die plih.... 

No comments:

Post a Comment

Annyeong!!
Dah bace entry kat atas kan? Apa kata bagi komen? Thank You!!