Saturday, March 1, 2014

Bukan Blogger Tegar, Famous dan Terima Kasih Followers


Assalammualaikum korang-korang yang sudi jenguk dan follow blog Hana ni.  First sekali Hana nak ucap berbanyak-banyak terima kasih dekat korang-korang yang awesome ni sebab sudi follow blog cabuk dan yang entah apa-apa ni.  Secondly, Hana minta maaf pada semua sebab jarang sangat update blog sebab Hana tak ada idea yang banyak gile-gile nak share dengan korang.

Seperti yang korang boleh baca dan nampak dekat dalam blog Hana ni, ada yang bercampur-campur kan?  Ada puisilah, ada luahan perasaan lah and ada pulak sesat satu cerpen yang merepek.  Seriously, itulah Hana.  Memang blog ni Hana tak ada nak khusus kan untuk satu topic.  This is what I felt.

Tentang Hana bukan blogger tegar pulak, mesti korang tengok kan Hana punya archive yang sikit gila nak mampus tu.  Sebenarnya banyak dah yang Hana tulis dalam blog ni, cuma kebanyakannya Hana dah padam sebab ada diantaranya yang telah melukakan hati orang dan juga hati Hana sendiri.  Jadi, daripada Hana biarkan penulisan yang mampu menyakiti orang dan diri sendiri tu terus terpamer dalam blog ni, baik Hana padam.  Betul tak? Heheh.

Dan lagi satu sebab Hana bukanlah seorang blogger yang tegar ialah Hana tak ada idea apa yang nak Hana share dengan korang semua.  Tengoklah blog Hana ni pun.  Dekat setahun Hana tak makeover blog and rasa malas gila nak buat apa-apa dengan blog ni.  Hehehe.  Tapi bila Hana fikir balik, Hana dah anggap blog ni macam kesayangan Hana dan Hana tak bolehlah biarkan dia macam tu je.  Betul tak? Haaa.  Betullah kan.

Walaupun dah lama Hana buka blog ni, dah  nak dekat 5 tahun, followers pon baru je 51 orang.  Tapi tak apa.  Hana bukannya kejar followers pon.  Heee.  Mungkin sebab Hana tak banyak update blog ni kot sebab tu tak ada yang nak follow.  Hahahaha. Lagi satu, Hana bukanlah blogger yang famous macam kawan and kakak Hana.  Diorang memang ramai gila followers.  Hahaha.

Apa-apa pun, Hana nak ucap berbillion billion terima kasih dekat korang-korang yang sudi follow blog Raihana Ramle ni walaupun hanya sekali-sekala sahaja Hana update blog ni.  Terima kasih beribu lemon.  Sampai kita jumpa lagi dalam entry seterusnya.  In sha Allah.

Assalammualaikum.

No comments:

Post a Comment

Annyeong!!
Dah bace entry kat atas kan? Apa kata bagi komen? Thank You!!